Traktatie kleuters Tipi tentjes

Traktatie kleuters Tipi tentjes

Wie jarig is trakteert! Liefst iets zelfgemaakts en een beetje gezond maar toch lekker… Helemaal gezond is dit natuurlijk niet (zout!) maar wel in een bescheiden hoeveelheid en geen megazak snoep zoals je steeds meer ziet, helaas.

 

Op de site van Wimke vond ik deze superleuke tipi tentjes.

https://wimketolsma.blogspot.nl/2014/08/tipitent-traktatie.html

Jammer dat mijn zoontje net voor de vakantie jarig is… de kleuterklas zit nu helemaal vol met 29 kindjes! Even een klusje dus.

 

Ik had nog leuk stevig papier in meerdere printjes van de Action liggen. Dat werd dus een dagje tekenen (mal), overtrekken, knippen, vouwen en plakken. Om het werk iets te versnellen gebruikte ik geen lijm maar wat kleine plakbandjes om het tentje te sluiten. Iets minder mooi maar met 30 tentjes wel veel sneller šŸ˜‰

In de tentjes een mini-bellenblaasje en 5-6 zoute stokjes.

 

 

Weer een geslaagd project! Zoals je merkt wordt er even iets minder gehaakt dan normaal… kinderfeestjes, traktaties, afscheid juffen en sommige klasgenootjes slurpen momenteel even alle tijd op. Het blijft natuurlijk vooral een haakblog maar om een kijkje in mijn leven te geven en ter inspiratie vind ik dit toch te leuk om niet te delen!

Maar niet gevreesd…binnenkort weer lekker aan de haak!