Overzicht Work in Progress WIP

Overzicht Work in Progress WIP

Hoi allemaal! Helaas even nog geen uitgewerkt patroon. Het is meivakantie, de kinderen zijn vrij en het is heerlijk weer…niet de ideale tijd om veel voor elkaar te krijgen op haakgebied. 🙂

Omdat het op dit moment even belangrijker is om van de kinderen te genieten dus geen uitgebreide blogpost maar wel een overzicht van waar ik zoal mee bezig ben.

Hoe gaat dat bij jullie? Werken jullie echt aan 1 project tegelijk of ook altijd alles door elkaar? Bij mij nu slechts 3 projecten tegelijk op de naald, maar dat kunnen er véél meer zijn. Benieuwd naar jullie verhalen!

 

 

Allereerst bezig met een nieuw ontwerp voor een kledingstuk. Het is katoen, het is zomers en….het is geen vest! 😉

 

 

Omdat het zo lekker bevredigend is om af en toe iets kleins helemaal af te ronden en om wat restjes katoen op te maken….een bergje granny square wat uiteindelijk…… gaat worden.

 

 

En omdat je soms even uit je comfortzone moet stappen: Een paar hele felle kleurtjes die uiteindelijk een (picknick) kleed moeten worden.

 

Dus zoals je ziet…er komt weer genoeg aan! Maar nu even niet want ik word alweer geroepen…volgens mij moet ik weer verstoppertje spelen in het bos!