haken kan ook stoer zijn

Overzicht Work in Progress WIP

Overzicht Work in Progress WIP

Hoi allemaal! Helaas even nog geen uitgewerkt patroon. Het is meivakantie, de kinderen zijn vrij en het is heerlijk weer…niet de ideale tijd om veel voor elkaar te krijgen op haakgebied. 🙂

Omdat het op dit moment even belangrijker is om van de kinderen te genieten dus geen uitgebreide blogpost maar wel een overzicht van waar ik zoal mee bezig ben.

Hoe gaat dat bij jullie? Werken jullie echt aan 1 project tegelijk of ook altijd alles door elkaar? Bij mij nu slechts 3 projecten tegelijk op de naald, maar dat kunnen er véél meer zijn. Benieuwd naar jullie verhalen!

 

 

Allereerst bezig met een nieuw ontwerp voor een kledingstuk. Het is katoen, het is zomers en….het is geen vest! 😉

 

 

Omdat het zo lekker bevredigend is om af en toe iets kleins helemaal af te ronden en om wat restjes katoen op te maken….een bergje granny square wat uiteindelijk…… gaat worden.

 

 

En omdat je soms even uit je comfortzone moet stappen: Een paar hele felle kleurtjes die uiteindelijk een (picknick) kleed moeten worden.

 

Dus zoals je ziet…er komt weer genoeg aan! Maar nu even niet want ik word alweer geroepen…volgens mij moet ik weer verstoppertje spelen in het bos!

 

 

 

 4 thoughts on “Overzicht Work in Progress WIP”

 • Hallo Maartje
  Ja ik heb ook altijd meerdere dingen om te haken,af wisseling vind wel fijn.
  Nu lekker buiten zitten en haken onder parasol heerlijk wat een leven👍😀🌞
  Jij veel haak plezier en de groeten uit de Achterhoek
  Marga

  • Hoi Marga, Heerlijk hè dit weer! Wij genieten er ook volop van! Die afwisseling vind ik inderdaad ook prettig, vooral bij de grote projecten (dekens enz.) is het lekker om even iets kleins tussendoor te doen. groetjes Maartje

 • Ja, verstoppertje spelen is véél belangrijker dan haken, mama!
  Hoewel je projectjes er echt heel leuk en veelbelovend uitzien!
  Ja, ik heb zelden slechts één projectje op de haaknaald. Meestal minstens 2: eentje waar ik mijn hoofd moet bijhouden en eentje dat ik kan doen terwijl ik praat of tv kijk. Meestal ook nog eentje dat je makkelijk mee kan nemen om te doen terwijl je ergens moet wachten. De afwisseling is zo leuk!

  • Nou dat vinden de jongens ook! Gelukkig blijven er ook nog wel momentjes over om lekker van een haakwerk in de zon te genieten. Projecten voor de avond, voor de tv, zijn inderdaad goed…manlief snapt nooit dat ik nauwelijks kijk en aan het eind toch beter weet wie wat gedaan heeft 😉
   Fijn weekend nog! groetjes Maartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *