Hallo daar ben ik dan!

Hallo daar ben ik dan!

Tja, daar is het dan…mijn eigen blog/ website. Superleuk maar ook heel spannend. Ondanks dat ik helemaal niet zo handig ben met computers moest het natuurlijk weer groots aangepakt worden.

Zo gaat het vaak bij mij. Als ik iets wil dan ga ik er ook voor. Niet eerst een beetje uitproberen of voorzichtig beginnen maar gelijk vol gas… Dat gaat meestal goed, maar soms slaat de paniek een beetje toe. Dit is definitely zo’n moment. Geen writer’s block, genoeg inspiratie, technisch inmiddels een beetje in staat een bericht de lucht in te krijgen…maar waar begin je? Wat is representatief voor mijn stijl en hoe zorg ik in hemelsnaam dat iemand mijn site ook ooit vindt???

Voor het gemak ga ik er dus maar even vanuit dat jullie er niet zijn, dat in het begin toch niemand mijn www-plekje vindt en dat ik deze tekst nog 100 keer kan aanpassen voor er wel echt iemand dit leest!

Ik freubel langzaam aan wat berichten van oudere en recentere projecten en probeer me te verdiepen in Facebook en Instagram. Daar heb ik me tot nu toe altijd een beetje (boel) tegen verzet omdat ik persoonlijk face-to-face contact veel belangrijker vind en ik niks snap van al die mensen die hun hele privé-leven in de etalage zetten. Mocht je nu denken dat ik minstens 60 ben kijk dan even op de About-Pagina en zie dat ook (een paar) jongere mensen er zo over denken 😉

Maar voor die enkeling die dit wel leest: onwijs leuk dat je er bent! Ik probeer zo snel mogelijk de slag te pakken te krijgen en er iets tofs van te maken.